dijous, 7 de febrer del 2008

la nota!

Bé, finalment han arribat les notes i.. un 10! :) :D
estic molt i molt contenta!!


Voldria donar les gràcies a tots aquells que m'han ajudat, ja sigui amb entrevistes, facilitant-me informació o aquells que simplement m'han donat suport moral (que també és realment important!)

Voldria agrair al meu tutor, Santi Puig, la seva paciència i dedicació, a l'Annabel, la meva mare la seva preocupació i involucració desinteressada, a aquells que m'han concedit entrevistes: M. Àngels Rocas, Gemma Silvestre, Francesc Vernet, Carles Reglà i Narcís Coderch, la informació de gran servei que m'han proporcionat, i a tothom que ha col·laborat en aquest bloc.
Però, molt en especial, donar les gràcies a en Càndid, el meu punt de suport, de manera molt destacada, en tot el procés d'elaboració d'aquest treball. Donar-li les gràcies per les hores que hi ha dedicat, les ganes que m'ha transmès, per descobrir-me la llegenda ja des de ben petita i, en resum, per ser la persona a qui li dec aquest treball i la seva nota, entre moltíssimes altres coses.
Gràcies papa! :)

3 comentaris:

G ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Càndid ha dit...

Gràcies a tu, filla. De part meva i de part de la Teresa de Molins. Tant a la Comtessa com a mi ens sap greu que t'hagin posat una nota tan baixa perquè te'n mereixies més.
Com tu dius: Muà!

Anònim ha dit...

Ginestaaaaaaa, acabo de veure que t'han donat un primer premi a l'universitat A.O.!!!!
Enhorabona!!!!

Sandra Martorell
CdQ